Stage- of afstudeeropdracht BI / Software development bij In Summa

Stage- of afstudeeropdracht BI / Software development bij In Summa

Ben jij op zoek naar een interessante stage – of afstudeeropdracht? Ben jij pro actief en wil jij in 20 weken het maximale uit jezelf halen? Wil jij ontdekken, proberen en leren? En tevens kans maken op een vaste baan als BI of Software development Specialist? Kom dan snel stage lopen bij In Summa!

Naast persoonlijke groei en resultaatgericht werken aan uitdagende opdrachten voor onze klanten, vinden wij het ook belangrijk om de In Summa team spirit te behouden. Borrels, uitjes, interactieve kennissessies….. “Hoe meer plezier je hebt in je werk, hoe beter je presteert” is dan ook ons motto. Dit gecombineerd met onze Brabantse “handjes uit de mouwen” mentaliteit maakt In Summa tot een uitdagende werkgever.

 

Ben jij?

  • Proactief
  • Een echte teamspeler
  • Communicatief vaardig
  • Leergierig
  • Innovatief
  • Positief ingesteld

 

De opdracht:

Door de begeleiding van onze BI / Software development specialisten met jarenlange ervaring, is dit een unieke mogelijkheid! Als Microsoft Gold Partner werkt In Summa uitsluitend met Microsoft technologie, waarin Microsoft SQL Server de boventoon voert. In Summa biedt een keuze uit meerdere uiteenlopende afstudeeropdrachten variërend van onderzoek- tot praktijkopdrachten. Samen met één van onze BI / Software development specialisten geef je jouw opdracht een gepast vorm, die voldoet aan alle afstudeereisen en die 100% bij jou past.

Wij bieden jou een uitstekende stagevergoeding, tevens krijg je een laptop tot je beschikking.

Vragen of meer informatie over deze functie?
Inge Barendregt, tel: 06-51106525 mail: inge.barendregt@insumma.nl 

De koffie staat klaar! Wie weet tot snel! 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, open sollicitaties zijn wel altijd welkom.

Werken bij In Summa

In Summa is dan wel geen Familiebedrijf maar zo voelt het zéker wel. Ons kantoor is als een huiskamer waar mensen van all-over thuiskomen om aan de gaafste projecten en producten te werken, voor de leukste klanten.
Met grote en kleine bedrijven samen willen we door middel van data de wereld optimaliseren. Onze technische club van ongeveer 30 specialisten doet dit met Business Intelligence, Software Development, Cloud Computing en Computer Aided Engineering. Kort samengevat: wij zijn Super Nerds en daar zijn we trots op. We kunnen nog even door gaan over de informele sfeer, de tafeltennistafel, XBOX’en, de uitjes (van LAN-parties tot obstacle runs, van concerten tot team-weekendjes), en natuurlijk het hybride en flexibel werken. Maar beelden zeggen natuurlijk meer dan 1000 woorden: