0162 515110 info@insumma.nl

Stage – Machine Learning & Uncertainty Quantification

Stage – Machine Learning & Uncertainty Quantification

Ben jij op zoek naar een interessante stage of afstudeeropdracht? Ben jij pro actief en wil jij ontdekken, proberen en leren? Wordt jij enthousiast van onderzoeken, techniek en bedrijfsprocessen? Dan biedt In Summa Innovation jou een unieke kans om het maximale uit jouw stage te halen!

Wij staan altijd open voor ideeën van stagiaires, samen een perfecte opdracht formuleren! Zodat zowel jij als wij het beste kunnen halen uit het resultaat. Onderstaand een voorbeeld van een eventuele opdracht:

Machine Learning & Uncertainty Quantification

 Onzekerheid is overal. Het is zelfs onzeker wat men waarneemt als men ‘onzekerheid’ leest. Het onderzoek naar die percepties is te vinden in de taalkundige, sociaal-culturele en psycho-educatieve studies. In deze afstudeerstage heeft onzekerheid betrekking op de kwantificering ervan en het gebruik ervan in voorspellende analyses voor reële variabiliteit en probabilistisch gedrag in engineering- en systeemanalyses. Nauw hiermee verbonden is Machine Learning (onderdeel van A.I. – Artificial Intelligence). Wikipedia stelt dat Machine Learning (ML) de studie is van computeralgoritmen die automatisch verbeteren door ervaring.

 In Summa Innovation is de exclusieve MSC-softwareagent in de Benelux en onderdeel van de In Summa Technology Group. Het portfolio van MSC Software bestaat uit hoogwaardige simulatiesoftware. Zijn sterke merk en reputatie in industrieën zoals de auto-industrie, de ruimtevaart en de elektronica bestrijkt meer dan 50 jaar. We helpen onze klanten met oplossingen en diensten op maat, allemaal met een persoonlijke benadering.

 In ons portfolio hebben we applicaties gewijd aan Machine Learning en onzekerheidskwantificering, zoals respectievelijk ODYSSEE (CADLM) en SmartUQ. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten kunnen profiteren van dergelijke toepassingen die hen helpen bij het nemen van beslissingen m.b.t. onzekerheid en helpen bij het oplossen van hun moeilijke analyseproblemen.

 Jouw opdracht is om te onderzoeken op welke gebieden onze klanten deze applicaties kunnen gebruiken en in hoeverre ze kunnen profiteren van de integratie van Machine Learning en Uncertainty Quantification in hun processen.


Naar wie zijn wij op zoek?

 • Iemand met een gezonde drive om te leren, samen te werken, te onderzoeken, te communiceren en plezier te hebben!
 • Iemand met een gemengd enthousiasme en interesse voor de zakelijke en technische kant van bedrijfsprocessen.
 • Laatste jaar bachelor/masterstudenten (Nederland)
 • Iemand die niet vies is van borrels, LAN-Parties, NERF guns en een omgeving waar Supernerds floreren.

   

Wat kan je van In Summa verwachten?

 • een gezonde, energieke en vooral leuke werkomgeving met onbeperkte toegang tot onze soft- & hardware tijdens je stageperiode
 • De kans om onderzoek te doen in deze opkomende en interessante markt.
 • Een uitstekende stagevergoeding.
 • Laptop tot je beschikking.
 • Begeleiding en vrijheid in de verhouding die jij het liefst ziet.

 

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage in een fascinerende hightech wereld? Dan ontvangen wij graag je motivatie via ons online sollicitatieformulier!
Neem voor meer informatie contact op met Inge Barendregt via telefoonnummer 0651106525 of inge.barendregt@insumma.nl


* Acquisitie op basis van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld, open sollicitaties zijn altijd welkom!

Mee innoveren doe je bij In Summa.
Reageer vandaag nog.

  Mee innoveren doe je bij In Summa.
  Reageer vandaag nog.