0162 515110 info@insumma.nl

Werken BIJ

Waarom Wij?

Bij In Summa houden we van een uitdaging. We zijn gek op technische complexiteit en innovaties. Bij ons vind je een bonte verzameling van medewerkers: jong, oud en van over de hele wereld. Want we vinden dat diversiteit belangrijk is voor nieuwe perspectieven. We werken in een klimaat dat zich het best laat omschrijven als een vrolijke chaos van specialisten. Naast persoonlijke groei en resultaatgericht werken aan uitdagende opdrachten voor onze klanten, vinden wij het ook belangrijk om de In Summa “team spirit” te behouden. Borrels, uitjes, interactieve kennissessies….. “Hoe meer plezier je hebt in je werk, hoe beter je presteert” is dan ook ons motto.

Kom Erbij

Data, innovatie en passie voor de toekomst. Het zit in onze genen. In Summa groeit hard en daarom zijn we op zoek naar jou. Onderstaand tref je de openstaande vacatures en functieprofielen. Heb je vragen over de vacatures? Neem dan direct contact op met Inge, telefonisch bereikbaar via
06-51106525 en per mail via inge.barendregt@insumma.nl. Geen 100% match? Open sollicitaties zijn uiteraard van harte welkom! Kom vrijblijvend kennis maken onder het genot van een kopje thee of koffie….wie weet tot snel!

Wij zoeken InSummisten

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld, open sollicitaties zijn wel van harte welkom! Op dit moment zijn wij opzoek naar een:

Zoek je een stageplek? Start bij In Summa!

Afstudeerstage Data warehouse automation
In Summa Data Solutions – Voorjaar 2020

Interessante opdracht waar ik veel van heb geleerd en de kans heb gekregen om met het team van In Summa samen te werken. De opdracht die ik heb uitgevoerd draaide om het in kaart brengen van de eisen en wensen omtrent een data warehouse automation tool. Vervolgens door een long en shortlist op te stellen een applicatie te vinden die past bij In Summa, en zal helpen bij het gemakkelijker en sneller opzetten van een data warehouse.

Ondanks de aparte tijd waarin deze stage heeft plaatsgevonden is het toch een leerzame en gezellige tijd geweest.

Fabian van Sikkelerus

Stage Software development
In Summa Data Solutions – Voorjaar 2020

Uitdagende opdracht uitgevoerd waar ik veel van heb kunnen leren. Ondanks dat ik veel thuis heb gewerkt goede begeleiding van Frank Molengraaf gehad.

Didier van Dortmond

In Summa Data Solutions
data solutions insumma
Softwaretechnologie waarmee rendement uit informatie wordt behaald.
In Summa Innovation
in summa innovation
Geavanceerde simulatiesoftware om nauwkeurig te kunnen testen en voorspellen.
Illuminoo
illuminoo
Artificial intelligence oplossingen voor persoonlijke ontwikkeling en reflectie.

Mee innoveren doe je bij In Summa.
Reageer vandaag nog.

 

Stuur je CV en motivatie naar inge.barendregt@insumma.nl of vul het formulier in.

Wie weet tot binnenkort!