Uw Technology Partner voor het toegankelijk, beschikbaar en bruikbaar maken van data en bouwen van software oplossingen voor MKB(+) organisaties.

 

 

 

bezoek datasolutions.nl

Samen Data-driven

Data is de grondstof van de 21e eeuw. En ook uw bedrijf heeft geheid een schat aan data!
Wij helpen u bij het omzetten van data naar inzichten zodat deze kennis u kan ondersteunen bij het nemen van beslissingen

Business Intelligence

Slimme en toekomstbestendige oplossingen waar de gehele organisatie, van management tot medewerker, op kan vertrouwen en sturen.

Van begin tot eind, we hebben alles om het beste uit uw data te halen:

 1. Data onsluiten:
  Exact, Twinfield, Dynamics Ax, Asperion, en nog veel meer! 
 2. Data opschonen:
  Uw data behoort accuraat en up-to-date te zijn.
 3. Data modeleren:
  Breng al uw bronnen samen en verkrijg één waarheid.   
 4. Data visualiseren:
  Prachtige Power BI rapportages, dashboards en visuals. In één oogopslag ziet iedereen dezelfde data, en zal dezelfde conclusies trekken.
 5. Data professionaliseren:
  Voor wie nog een stapje verder durft – data gaat in uw bedrijf écht leven! Organiseer, deel en personaliseer uw Power BI rapportages met ons eigen Webdashboard.

Software Development

Soms is wat u zou willen of wensen niet te vinden in standaard oplossingen. Dan heeft u maatwerk nodig!
Onze developers dagen u uit; alles is mogelijk!

Om u vast wat inspiratie van wat producten en projecten te geven:

Webdashboard:
Vind, bekijk en deel uw Power BI rapportages gemakkelijk. Met wie u maar wilt – binnen of buiten uw bedrijf. En personaliseerbaar naar uw eigen bedrijfsstijl.

BigMile:
Dé standaard in CO2 footprint optimalisatie. Bedrijven moeten hun uitstoot vóór 2030 drastisch verminderen. En daar hoort een gecertificeerd CO2-footprint rapport bij. Door gebruik te maken van BigMile voldoen 200+ bedrijven automatisch aan de gestandaardiseerde norm die aan het vastleggen en rapporteren van de uitstoot van elke vorm van transport vastzit. CO2 uitstoot & kosten besparen!

HalloBaby.online:
Een online streamingsdienst van echo’s in verloskundigenpraktijken. Hierdoor kunnen partner/vrienden/familie waar ook ter wereld veilig meegenieten van moeders mooiste moment.

Uitstootvoorspeller:
Een API webservice om te bepalen hoeveel CO2-uitstoot er met het bezorgen van pakketjes is gemoeid. Het einddoel is het kunnen voorspellen wat de uitstoot is van een te versturen pakketje t.o.v. reizen om zelf een product in een winkel kopen. Hierdoor maken consumenten bewustere keuzes.  

Hosting

Als u uw data velig en toch toegankelijk wilt hebben. 

Onze passie is voor u ontzorging

Met onze passie voor techniek en een resultaatgerichte Brabantse werkmentaliteit zorgen wij sinds 1998 voor meer rendement met informatie en de ontzorging van de klant.

Onze consultants & engineers weten wat er speelt – het zijn stuk voor stuk gecertificeerde experts.  Ze zijn er persoonlijk voor u en uw wensen. Ze betrekken u bij de voortgang, staan klaar wanneer nodig voor support en vragen, en zien toe dat ook na oplevering de nodige nazorg niet wordt vergeten. Zo is uw oplossing altijd; slim, van hoge kwaliteit en toekomstbestendig.

Neem contact op

U kunt In Summa Data Solutions bereiken via:

Oeverkruid 15
4941 VV Raamsdonksveer
Nederland

0162 524 000

info@datasolutions.nl

support@insumma.nl

Een bericht voor In Summa Data Solutions

14 + 6 =