Webdashboard het platform om PowerBI rapportages te delen en structureren. Presteer in uw eigen huisstijl en communiceer over de resultaten. Binnenkort cast u ook uw rapportages direct naar al uw televisies. Het webdashboard helpt uw organisatie in continu verbeteren. 

bezoek webdashboard.com

Wat is Power BI?

Maak verbinding met data en visualiseer deze met behulp van het geïntegreerde, schaalbare en gebruiksvriendelijke platform voor selfservice-BI (business intelligence) voor ondernemingen, waarmee je een dieper inzicht in de data krijgt.

Organiseren

Meteen vinden waar je naar zoekt. Alles netjes op orde en overzichtelijk. Ons streven is dan ook: binnen 2 klikken waar je moet zijn!

De rapporten die jij gebruikt, zijn voor je collega’s misschien minder interessant. En niet iedereen mag/hoeft altijd alles te zien. Daarom kun je door middel van filters, groepen, en andere opties, gemakkelijk managen. Zo heb je zelf in handen wie, wat, wanneer en waar ziet.

Delen

Microsoft PowerBI is een geweldig platform om data te ontsluiten, rapportages te maken. Als je ze dan ook gemakkelijk wilt delen binnen en buiten je organisatie hang ze dan in Webdashboard. Want door te delen, wordt de echte waarde van een rapport pas duidelijk! Door samen te werken op basis van overzichtelijke informatie verbeter je samen de organisatie. Zo gaat data voor u werken, in plaats van dat u werkt voor data!

Personaliseren

Het oog wil ook wat. En dat is zeker waar als het gaat om data en rapportages. Het is belangrijk dat iedereen hetzelfde ‘ziet’. Anders kunnen jullie nooit fatsoenlijk beslissingen maken, laat staan sturen op data. En daar draagt het personaliseren zeker aan bij. In een portaal in de huisstijl van het bedrijf, wordt de data echt jullie data. Medewerkers worden betrokkener bij data. Data gaat leven in de organisatie.

Data laten leven binnen uw bedrijf

Microsoft PowerBI is het hardst groeiende Business Intelligence platform ter wereld. Deze self-service BI omgeving geeft je organisatie de mogelijkheid om data snel en mooi te analyseren en ontsluiten. Om je organisatie gestructureerd aan te sturen kun je in het webdashboard een logica opbouwen die je medewerkers, afdelingen,  leveranciers en of klanten van de juiste informatie voorziet. 

Dashboarding made easy

In Summa is in 1998 begonnen met managementinformatie op een vast bedrag per maand. In 2000 is het webdashboard gemaakt, op dat moment een webbased OLAP reader. In 2003 zijn we Microsoft Gold Partner geworden op het gebied van Business Intelligence. Begin 2019 hebben we het huidige Webdashboard platform gelanceerd.
Sindsdien werkt het team aan het continu verder verbeteren van dit product. Het doel: Webdashboard als standaard combinatie bij Power BI. 

Neem contact op

U kunt het webdashboard team bereiken via:

Oeverkruid 15
4941 VV Raamsdonksveer
Nederland

0162 524 000

info@webdashboard.com

support@webdashboard.com

Laat een bericht achter voor het Webdashboard team

3 + 10 =