Nationale Software Quality Conference

In Summa Data Solutions is Bronze partner van het Nationale Software Quality Conference. Dit congres met het thema 'Connecting the Dots' is op 23 maart 2017 in de Prodentfabriek te Amersfoort.

Wij staan daar met onze stand en we hebben geplande gesprekken met bezoekers over: DevOps / Continuous Delivery, Agile Software Ontwikkeling en Secure Software Development en nog veel meer andere software development aspecten.

Als Microsoft Gold Partner zijn we met onze .NET specialisten een interessante partner voor bedrijven die een passende ‘Solution’ zoeken. Spreekt u dit aan? Stuur dan een mail naar info@insumma.nl. Op deze manier kunnen we een gesprek inplannen voor die dag.

Nationale Software Quality Conference

Over het congres

De Nationale Software Quality Conference is de ontmoetingsplaats voor IT-professionals die betrokken zijn bij ICT projecten en softwareontwikkeling. Tijdens dit praktijkgerichte congres leert u tijdens een van de talrijke break-out sessies of In-Depth Workshops van de ervaringen van anderen. De Keynote sprekers staan garant voor de state-of-the-art van Softwareontwikkeling, Agile, Scrum, DevOps etc.

Thema 2017: Connecting the Dots

De wereld om ons heen verandert in een ongekend hoog tempo. De tijd dat ICT slechts faciliterend is aan de manier waarop bedrijven hun processen inrichten is voorbij. Technologische ontwikkelingen dicteren voor een belangrijk deel de snelheid waarmee bedrijven hun producten en diensten innoveren. Achterblijven op digitalisering is geen optie omdat klanten het van je verwachten. Dit heeft vanzelfsprekend invloed op de manier waarop de markt  en u als professional omgaan met softwareontwikkeling en ICT projecten: Sneller, flexibeler en beter afgestemd op de behoefte van de markt

Het spel “volgt de business de ICT mogelijkheden of volgt ICT de business behoeften” is een van de meest uitdagende facetten in het ontwikkelen van ICT oplossingen. Het complexe evenwicht van verschillende belangen,  wensen en eisen is vaak de succes- óf faalfactor achter  ICT projecten. Teams vervullen een centrale en verbindende rol in dit spel: Connecting the Dots’

Onderwerpen

De volgende onderwerpen staan tijdens de Nationale Software Quality Conference centraal:

  • Agile, Scrum, DevOps en andere methodieken
  • Testing en Quality Tooling
  • Secure Software Development (SSD)
  • Ketenregie bij softwareontwikkeling
  • Portfoliomanagement
  • Praktijkervaringen
  • Standaardisaties, normering en certificering 
  • User Stories & requirements 

 

Congres: Nationale Software Quality Conference

Thema: Connecting the Dots

23 maart 2017
09:00 - 17:00u
De Prodentfabriek | Amersfoort

Bekijk het programma van het congres.