Een geheel nieuwe structuur jvh

JvH Exploitatie houdt zich bezig met de exploitatie, ontwikkeling en verkoop van kansspelautomaten. Na vele jaren succesvol de exploitatie van JvH ondersteund te hebben, is besloten dat het maatwerk ERP pakket een update verdient.

Probleem

Hoe kan JvH Exploiatie de update van het maatwerk ERP Pakket zo laten herbouwen dat ze ook in de toekomst slagvaardig kunnen opereren? En hoe kan dit resulteren in:

  • Efficiënter werken;
  • Kosten besparen; 
  • Personeel beter benutten;
  • Concurrentievoordeel behalen.

Aanpak

Om ook in de komende jaren slagvaardig en efficiënt te kunnen opereren, heeft JvH besloten om het ERP pakket door In Summa te laten herbouwen. Het oude platform met rapportages is door In Summa geheel omgezet naar .NET technologie en Reporting Services rapportages. Naast het migreren naar nieuwe technologie heeft In Summa de gehele historie uit de oude applicaties mee-gemigreerd naar de nieuwe structuur.

Resultaat

Ruud Mombarg, Informatie manager van JvH Exploitatie, liet aan In Summa weten dat de overgang naar de nieuwe applicatie vlekkeloos is verlopen. JvH Exploitatie heeft de samenwerking met In Summa als zeer prettig ervaren.

Streef ook naar resultaat. Neem contact op

Bent u benieuwd wat In Summa voor uw organisatie kan betekenen? Stuur een bericht naar Arjen Lammers via info@insumma.nl of bel naar 0162 524 000. Samen met u streven we graag naar het beste resultaat.