In Summa Innovation - MSC Apex

MSC Apex Modeler is  hét nieuwe modelleerplatform. MSC Apex biedt een nieuwe manier van simuleren, die het mogelijk maakt om CAD designs snel om te zetten naar een goed simulatiemodel. MSC Apex beschikt over een serie features waarmee gemakkelijk en snel structuur opgeschoond en verbeterd kan worden. De tooling is zeer gebruiksvriendelijk voor CAE-gebruikers. 

Direct Modeling - Met direct modeling in Apex kunt u geometrische interactiviteit simuleren en ontwikkelen. De eenvoud van het product zorgt ervoor dat u gemakkelijk een design maken en elementen kan toepassen of testen. Deze direct modeling methode bevat een ingebouwde 'meshing' technologie.

Direct Modeling and Meshing - Voor reeds ontwikkelde modellen, die verdere geometrische modificatie vereisen, is het mogelijk om gebruik te maken van Direct Modeling en de 'Geometry Clean-up/Repair' tools. 

Easy to Use, Easy to Learn - MSC Apex is zeer gebruiksvriendelijk en kan direct ingezet worden. Specifieke functies worden toegelicht met een uitgebreide helpfunctie en videotutorials. Dus ook voor CAE-starters zeer interessant.

Introductie Apex

Meer informatie over dit product? Bezoek de MSC Software website.

Lees ook het artikel 'MSC maakt simulatietool toegankelijk voor iedereen'  (Bron: Mechatronica Magazine).

Maak gebruik van onze producten. 

Bent u geïnteresseerd in MSC Apex? Neem contact op met In Summa voor meer informatie. Stuur een bericht naar Johan Morsink via johan.morsink@insumma.nl of bel 0162 524 000. We komen graag in contact met u.