In Summa Innovation - FEA AFEA TFEA

FEA, AFEA en TFEA zijn kostenvoordelige software pakketten voor desktops die toegang geven tot de softwareprogramma’s MSC Nastran, Marc, Sinda en Patran. 

FEA pakket 

Wanneer u het FEA pakket aanschaft beschikt u over Patran en MSC Nastran. Het biedt een kosteneffectieve, geïntegreerde oplossing. U kunt met het programma gebruikmaken van lineaire statistieken en dynamische analyses doen. De mogelijkheden zijn groot. Lees meer over de specifieke programma’s die dit pakket bevatten: Patran en Nastran. 

AFEA pakket 

Het AFEA pakket biedt Marc, een non-lineaire oplossing in de Patran omgeving. Naast de kwaliteiten van Patran, biedt Marc nog veel meer. Lees meer over het product op de volgende pagina. 

TFEA pakket 

Bent u thermisch ingenieur? Dan is dit pakket erg geschikt. Het TFEA pakket koppelt de kracht van thermische analyse software Sinda met Patran. Een kosteneffectieve, geïntegreerde analyse tool. Lees meer over Sinda of Patran. 

MSC Nastran, Marc, Sinda en Patran - softwarepakketten

Geïnteresseerd in dit product? Neem contact op

Wilt u gebruik maken van dit product? Neem contact op met In Summa. Stuur een bericht naar Johan Morsink via johan.morsink@insumma.nl of bel 0162 524 000. We komen graag in contact met u.