In Summa Innovation - Fatigue

MSC Fatigue is een op eindige elementen gebaseerde (FE) solver die gebruikers in staat stelt om uitgebreide duurzaamheid analyses uit te voeren met Patraan als pre/post processor. Hoge-cyclus, lage-cyclus en scheur/groei problemen kunnen allemaal worden geanalyseerd. Middels Patran's eenvoudig te gebruiken grafische interface kan de opzet en pre/post processing worden verzorgd. Door MSC Fatigue  te gebruiken in de testfase van uw product krijgt u tijdig inzicht in de vermoeiings-knelpunten van uw product.

 

MSC Fatigue is een bewezen oplossing voor het voorspellen van de duurzaamheidskenmerken van uw ontwerpen. Echte alternatieven bevinden zich niet in deze markt!. MSC Fatigue heeft verschillende modules. Lees meer over de verschillen tussen het Basic pakket module en Uitgebreide pakket module in de Fatigue brochure.

Geïnteresseerd in dit product? Neem contact op

Wilt u gebruik maken van Fatigue? Neem contact op met In Summa. Stuur een bericht naar Johan Morsink via johan.morsink@insumma.nl of bel 0162 524 000. We komen graag in contact met u.

  • Google maps

  • Events In Summa - Agenda

  • Innovation - Simulatie software