In Summa Innovation - DIGIMAT

Vandaag de dag is het een grote uitdaging om het gebruik van composieten in plaats van metalen optimaal in te zetten. Deze recente beweging in de materialenindustrie verlangt naar een krachtige software die composiet-ontwerp en het bijbehorende materiaalgedrag optimaliseert. Klassieke ontwerpmethoden en pakketten slagen er niet genoeg in om het lokale gedrag van een materiaal accuraat te voorspellen:

Simulatie Software - Digimat - MSC

DIGIMAT levert het juiste gereedschap om de gebruiker optimaal inzicht te bieden in hun composietenproducten en nauwkeurig te voorspellen wat het lokale gedrag is van een materiaal.

Wilt u meer weten over de optimalisatieslag die uw bedrijf uit kan voeren met behulp van DIGIMAT? Kijk dan eens op de website van MSC Software of download de DIGIMAT brochure

Digimat 5.1.2 is beschikbaar - download hier!

Kijk ook eens naar onze gepubliceerde White Paper over de koppeling tussen Digimat, Moldex en MSC Marc. Vraag hier het whitepaper aan!

 

Digimat studiecases:

Automotive

Aerospace

 

Maak gebruik van onze producten. Neem contact op

Wilt u gebruik maken van Digimat? Neem contact op met In Summa. Stuur een bericht naar Johan Morsink via johan.morsink@insumma.nl of bel 0162 524 000. We komen graag in contact met u.