In Summa Innovation - Actran

Actran is dé simulatietool voor het verhelpen van akoestisch, vibro-akoestisch en aero-akoestische problemen. Actran helpt wereldwijd engineers de akoestiek prestaties van hun ontwerpen beter te begrijpen en te optimaliseren. 

Simulatie Software - Actran - MSC Software

Akoestische Simulatie Software

Akoestische testen zijn duur en vaak een tijdrovend proces, digitale simulaties daarentegen zijn sneller, goedkoper en maakt gelijktijdige studie van meerdere parameters en ontwerpen mogelijk. Actran is een krachtige akoestische simulatie-tool. De uitgebreide berekening mogelijkheden helpen engineers ruis te verminderen en het verbeteren van de geluidskwaliteit van hun producten.

Over de hele wereld, hebben de fabrikanten Actran gekozen omdat zij zowel de krachtige universele simulatie functies en de unieke mogelijkheden voor specifieke industriële behoeften biedt. Technologie synergiën zijn ontwikkeld met de meest gestructureerde FEA codes (MSC Nastran, ABAQUS, ANSYS, ...), CFD-software (Star CCM +, Vloeiend, ...) en met MSC Software oplossingen (Adams, MSC vermoeidheid, enz.) om te voldoen aan de toenemende vraag op multidisciplinaire gekoppelde simulatie. 

Actran biedt een brede scala aan functies en mogelijkheden. Een grote verzameling van materialen, elementen, prestatie oplossers en een zelf-inrichtbare gebruiksvriendelijke grafische omgeving (GUI). Door de modulaire constructie kan Actran toegepast worden naar op al uw applicaties en eisen.

Meer informatie over Actran

Maak gebruik van onze producten. Neem contact op

Wilt u gebruik maken van bovenstaande producten? Neem contact op met In Summa. Stuur een bericht naar Johan Morsink via johan.morsink@insumma.nl of bel 0162 524 000. We komen graag in contact met u.