In Summa Academia

Vinden van informatie was nog nooit zo gemakkelijk. Ons aanbod van MSC Software producten is simpel, breed toepasbaar, doelgericht en flexibel. Aanverwante producten zijn samen gebundeld om de simulatie mogelijkheden te vergroten, kosten terug te dringen en administratief werk te verkleinen.

Verkrijgbaar in 4 verschillende 'User packs'

Onze 3 educatieve software bundels zijn network-licensed en verkrijgbaar in 4 verschillende 'User packs'. Deze ‘User packs’ zijn speciaal ontwikkeld om de specifieke wens van elke onderwijsinstelling te vervullen.

Versnel jouw Engineering carrière

Wil jij jouw Engineering carrière versnellen? Download hier gratis de MSC Simulatie Software. De Student Edition van MSC Software geeft je het voordeel dat je nodig hebt om succesvol te zijn in het hedendaagse beroepenveld. Met de gratis MSC Simulatie Software heb je direct toegang tot online tutorials, webinairs en voorbeelden waarmee je jezelf snel ontwikkelt.

In no-time klaar voor je toekomst

Ervaring met MSC Software zorgt voor een betere positie in de arbeidsmarkt en versnelt jouw carrière. Krijg toegang tot MD Nastran, Patran, MD Adams en Marc; software die al meer dan 40 jaar de standaard is in de industrie. De ervaring die je nu opdoet met MSC Software zorgt ervoor dat jij in no-time klaar bent voor je toekomst!

Meer informatie over In Summa Academia?

Wil je meer informatie over de Student Edition van MSC Software of de ‘User packs’? Neem contact op met In Summa. Stuur een bericht naar Johan Morsink via johan.morsink@insumma.nl of bel 0162 524 000. We komen graag in contact met u.