Ervaringen van In Summa stagiaires

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? In Summa biedt interessante stageplekken en afstudeeropdrachten op het snijvlak van business en ICT. Wij hechten waarde aan een opdracht, die jou in staat stelt het maximale uit jezelf te halen. Een kans om te ontdekken, leren en groeien!

summa

Anouk Martens
Communicatie & Multimedia Design, Avans Hogeschool Breda.

De begeleiding die ik tijdens mijn stageperiode heb gehad heeft mij goed geholpen om tot een succesvol eindresultaat te komen. De sfeer binnen In Summa is informeel. Dit vind ik erg fijn werken omdat ik hierdoor het gevoel kreeg erbij te horen en ik het minder ‘eng’ vond om vragen te stellen. Iedereen die er werkt is erg behulpzaam en nam de tijd om me verder te helpen waar nodig. Ik heb een erg leuke stageperiode gehad bij In Summa en kijk er tevreden op terug.

summa

Niels Laurijssen
Commerciële Economie, Avans Hogeschool Breda.

Ik heb In Summa ervaren als een gedreven organisatie waarbij teamspirit, collegialiteit en ontspanning perfect samen komen. Iedereen is erg vriendelijk en zijn altijd aan te spreken voor hulp of advies. Naast de ontspannen sfeer wordt er hard gewerkt waarbij je naast je onderzoek de kans krijgt om daadwerkelijk praktijk ervaring op te doen, waar je later zeker profijt van zult hebben. In het kort; interessant, gezellig, open en niet te vergeten leerzaam.

summa

Annick de Wijs
Directiesecretaresse, Instituut Broers.

Mijn ervaring met In Summa is zeer positief. Het was een erg veelzijdige stage met veel variatie in de werkzaamheden. Van het verzorgen van de post en het ontvangen van klanten tot het voeren van de boekhouding en het beantwoorden van de telefoon. De sfeer bij In Summa is informeel onder de collega’s en formeel naar de klanten toe. De begeleiding van mijn stage was de beste die ik zou kunnen krijgen, ze laten je erg vrij en dat vind ik heel fijn werken. Ik heb deze stage als zeer prettig ervaren.

summa

Leon van den Kieboom
Bedrijfskundige Informatica, Avans Hogeschool Breda.

Ik heb een hele leuke tijd gehad bij In Summa. De werknemers zijn erg vriendelijk en er hangt bij In Summa altijd een gezellige sfeer. Naast een leuke tijd heb ik ook veel geleerd.
Ik ben een stuk sterker geworden in het modelleren en optimaliseren van processen, iets wat op mijn opleiding erg belangrijk is. Ook heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van communicatie, de functionaliteiten van Microsoft Dynamics CRM en natuurlijk van Business Intelligence.

Lees meer over de stagiares van In Summa die jou voor gingen! 

Ook stage lopen bij In Summa?

Bekijk de vacatures van In Summa. Wij stellen open sollicitaties op prijs, mocht de functie waarin jij geïnteresseerd bent er niet bij staan. Wil jij ook stage lopen bij In Summa? Wij ontvangen graag je motivatie en Curriculum Vitae: inge.barendregt@insumma.nl

Neem voor meer informatie contact op met Inge Barendregt via het telefoonnummer: 0162 524 000