Partners & Sponsoring

Onze partners

In Summa gelooft dat je je moet richten op hetgene waar je goed in bent! Daarom hebben wij de volgende zaken uitbesteed:

ICT Infrastructuur: www.peeme.nl

Administratie: www.luminee.nl

Marketing: 

www.sprite-it.nl

 marketingpartner Sprite IT

Training en Coaching: 

www.kennethsmit.com

 Kenneth Smith

 

 

Sponsoring 

Maatschappelijk

 

EET met je hart

De komende drie jaren hebben we gekozen om EET met je hart te ondersteunen als hoofdsponsor! EET met je hart wil eenzaamheid bij ouderen tegengaan. Dit doet de organisatie door samen met deelnemende restaurants en haar gasten ouderen mee uiteten te nemen, waarbij zij ook net zoals u kunnen genieten, een gelukkig moment beleven en sociale contacten maken. 

EET met je hart logo

Stichting HomePlan

De afgelopen jaren is de meeste support uit gegaan naar HomePlan. Een kleinschalige particuliere organisatie die met lokale partnerorganisaties huizen bouwen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden. 

HomePlan logo

 

Studenten teams

In Summa sponsort verschillende studententeams met simulatie software. Zo kunnen zij bouwen aan de toekomst. 

  1. ECO-runner Team Delft: Doen mee aan een race waarbij ze met 1 liter brandstof zo ver mogelijk moet komen.
  2. Green Team Twente: Doen mee aan een “urban challenge” met een zelfgebouwde auto die op waterstof rijdt
  3. STORM team Eindhoven: Gaan meedoen aan een race waarbij ze de gehele wereld rondreizen met enkel renewable energy (zon, wind, etc.).
  4. Solar Boat Team Delft: Een boot ontwerpen die alleen op zonne-energie aangedreven wordt? De studenten van het Solar Boat Team van de TU Delft bewijzen dat dit kan! 

 

Uit de omgeving

 

SV Het Kasteel

In Summa ondersteunt SV Het Kasteel omdat schaken staat voor vooruit denken. Daarbij is het schaakbord opgebouwd uit kubussen. Anton heeft jarenlang schaakborden verzamelt uit landen die hij heeft bezocht. Enkele zijn daarvan in het kantoor van In Summa te vinden.

www.svhetkasteel.eu

 

L.T.C. Grootven

In Summa ondersteunt de Wijchense Lawn Tennis Club Grootven al sinds 1998. Het jaar dat Anton van Daal voorzitter werd van de club. Ieder jaar is er een In Summa Open.

www.grootven.nl 

summa

 

No Balls, No Glory! 

www.nfvpinball.nl/contact/sponsoring/ 

summa