Over In Summa

Wij leveren rendement met informatie. Sinds 1998 ontwikkelen, creëren en realiseren we met groot succes Business Intelligence oplossingen, Maatwerk Software en Simulatie Software.  Zo maken wij actuele bedrijfsinformatie inzichtelijk, zodat ú snel de juiste beslissingen maakt op het juiste moment. Hierdoor wordt uw streven naar hoog rendement en een groot concurrentievoordeel steeds realistischer.

Microsoft SQL Server (2008/2012/2014) het fundament voor alle BI oplossingen

Om successen te boeken en doelen te bereiken werken wij met oplossingen zoals data integratie (ETL), data warehousing, data visualisatie, data migratie en data analyse (OLAP). Hier vormt Microsoft SQL Server het fundament voor alle BI oplossingen.

Effectieve tools om bedrijven sneller te laten innoveren

Dagelijks werken wij aan de belangen, de behoeftes en de doelstellingen van een groot en variërend klantenbestand met als doel meer rendement genereren met relevante bedrijfsinformatie. Naast BI leveren we tools voor de engineering afdelingen van de high tech maakindustrie. Met deze MSC Software tools is de gebruiker in staat om optimalisatie in het engineering proces door te voeren. Zo kunnen bedrijven sneller innoveren en daardoor een voorsprong krijgen op de concurrentie. Naast de tools begeleidt, traint en support In Summa in het gebruik van deze tools. 

Neem contact op met In Summa

Profiteer ook van onze diensten en producten en neem contact op! Stuur een bericht naar info@insumma.nl of bel 0162 524 000. We helpen u graag verder.