Webdashboard logo

Webdashboard: Managementinformatie direct inzichtelijk

Direct inzicht in verkoopcijfers, orderwaardes en gerealiseerde omzetcijfers? Met het Webdashboard van In Summa is u al uw managementinformatie met één druk op de knop inzichtelijk. Door de informatie vanuit al uw processen samen te brengen in één oplossing, bent u in staat sturing te geven aan al uw medewerkers. Daardoor kunt u met het Webdashbord efficienter werken en dus kosten besparen. Vraag direct een gratis demo aan.

Waarom het Webdashboard van In Summa?

  • Snel resultaat: Het Webdashboard is gestandaardiseerd. Hierdoor is de implementatieduur aanzienlijk verkort, zodat u snel resultaten boekt.
  • Betrouwbaar: Het Webdashboard is voorzien van een autorisatiestructuur. Dit biedt u de mogelijkheid om de informatievoorziening precies af te stemmen op de verantwoordelijkheden van uw medewerkers. Hierdoor zorgt u dat iedereen binnen uw organisatie met de juiste dingen bezig is.
  • Concreet: Medewerkers kunnen zelf beslissingen maken op basis van eenduidige informatie. 
  • Voordelig: Het Webdashboard is volledig gebaseerd op de Microsoft technologie. Doordat veel bedrijven al beschikken over Microsoft SQL Server, is geen additionele investering in software vereist. Een investering in dure licentiekosten hoeft u dus niet te maken. 

Single point van publicatie

Meer informatie over het Webdashboard? 
Ga door naar de website!

Vraag om een gratis demo

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het Webdashboard van In Summa? Vraag om een gratis demonstratie. Stuur een bericht aan Arjen Lammers via info@insumma.nl of bel naar 0162 524 000. We komen graag in contact met u.