Reporting met Sharepoint

Duidelijke en actuele rapportages zijn tegenwoordig onmisbaar voor elke organisatie. Wilt u snel inzicht in belangrijke bedrijfsinformatie zodat u op het juiste moment de juiste beslissing kunt nemen? Kies voor de gebruiksvriendelijke, betrouwbare en voordelige rapportages van In Summa waarmee u SSIS, SSAS en SSRA rapportages verkrijgt.

Waarom Sharepoint reporting van In Summa?

  • Overzichtelijk: Visualiseer gegevens vanuit verschillende applicaties in rapportages. Door het ingeven van parameters zijn uw medewerkers in staat informatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken zonder te tornen aan de opmaak van de rapportage.
  • Eenvoudig in gebruik: Door de huisstijl van de organisatie standaard in te bedden in de rapportagesjablonen, krijgen de rapportages het gewenste formele karakter. Het standaard A4 formaat zorgt ervoor dat de rapportages eenvoudig zijn af te drukken. Tevens zijn de rapportages te exporteren naar PDF-, HTML- en/of Excelformaat.
  • Gemakkelijk te beheren: Door de rapportages vanuit één plek aan te bieden, bijvoorbeeld Microsoft SharePoint, is de omgeving eenvoudig uit te rollen en te beheren voor de IT afdeling.

Probeer direct een gratis demo

Ervaar zelf het gemak van Sharepoint! Maak ook gebruik van reporting met Sharepoint en vraag In Summa om meer informatie door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons ook altijd bellen via 0162-524 000

Naam  Bedrijfsnaam Telefoon Email   
Informatie/Product aanvragen