TD ABC: Meer rendement met informatie

Weet u wie uw meest rendabele klanten zijn? Klanten met de hoogste marge of klanten waarmee u een goede relatie heeft, zijn het in de regel meestal niet. Wie dan wel? Kom erachter met Time-Driven Activity-Based Costing (TD ABC) van In Summa. Met TD ABC beloont u klanten die het meest rendement opleveren. Alleen dan boekt u de beste resultaten! 

Sturen op basis van feiten en nieuwe kansen benutten

Met TD ABC van In Summa kunt u bedrijfskosten veel nauwkeuriger toerekenen aan (bijvoorbeeld) uw klanten. U krijgt inzicht in de werkelijke kosten voor het bedienen van een klant en de productiecapaciteit die nodig is om deze te bedienen. Met dit inzicht kunt u op basis van feiten gaan sturen en nieuwe kansen benutten met verschillende toepassingen van TD ABC.

Waarom kiest u voor TD ABC van In Summa?

  • Inzichtelijk: Inzicht in de werkelijke kosten voor het bedienen van een klant en de productiecapaciteit die nodig is om deze te bedienen.
  • Toegankelijk: Gemakkelijk te hanteren software waarmee u snel en zonder technische kennis aan de slag kunt.
  • Rendabel: Stuur op resultaat en beloon klanten die het meeste rendement opleveren. 

Neem contact op met In Summa en ga aan de slag!

Wilt u aan de slag met TD ABC of bent u benieuwd wat TD ABC voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op of vul in het onderstaande formulier uw gegevens in.

 

Naam  Bedrijfsnaam Telefoon Email   
Informatie/Product aanvragen