Data Integration & Data Warehousing met Microsoft SQL Server

Elimineer uw onderbuik gevoel of bevestig het juist in een handomdraai. Werk efficiënter en maak sneller beslissingen met de juiste informatie. Kortom, streef naar snel resultaat en maak gebruik van de Data Integration & Data Warehousing producten van In Summa. Al sinds 1998 werkt in Summa met Microsoft SQL Server. 

Waarom Data Integration & Data Warehousing van In Summa?

  • Direct inzichtelijk: Door gegevens uit verschillende gegevensbronnen samen te brengen, te bewerken en op te slaan in een Data Warehouse, ontstaat een nieuwe gegevensbron specifiek bedoeld om de organisatie te voorzien in haar informatie- en rapportagebehoefte.
  • Doeltreffend: Door business rules toe te passen op de gegevens ontstaan eenduidige definities binnen de organisatie, bijvoorbeeld de definitie van een klant, medewerker en/of omzet. Door de eenduidige definities is het eenvoudiger om de doelstellingen van de organisatie te communiceren en na te streven.
  • Hoger rendement: Het unieke Data Warehouse verhoogt aanzienlijk de prestaties voor het opvragen van een rapportage. Onnodig lang wachten behoort tot de verleden tijd. Dit stimuleert het gebruik van de rapportages, waardoor steeds meer medewerkers sturen op feiten in plaats van het op ‘onderbuikgevoel'.

Probeer direct een gratis demo

Bent u benieuwd naar de Data Integration & Data Warehousing producten van In Summa? Vraag een gratis demo aan door uw gegevens in te vullen in het onderstaande formulier. We dragen graag bij aan een effectievere samenwerking in uw organisatie.

Naam  Bedrijfsnaam Telefoon Email   
Informatie/Product aanvragen