In Summa Bronze partner van 360º BI

360º BI is hét business intelligence congres van 2017, dat 7 februari in Supernova in Utrecht plaats heeft gebonden. In Summa was dit jaar Bronze partner van 360º BI.

In Summa op 360º BI - kort verslag

Het was een zeer interactieve dag waar in we erg veel gesprekken hebben kunnen voeren in onze 1-op-1 gesprekken, maar ook op onze stand. Er is enorm veel vraag in de markt aanwezig, dat is wel duidelijk. Er zijn bedrijven die de druk voelen om de volgende stap te zetten in hun BI volwassenheid en er zijn er ook die aan de vooravond staan van de eerste professionalisering-slag op BI gebied. We spraken ook bedrijven die software development of Data Analytics vraagstukken aan ons voorlegden. Toeval of niet maar daar zijn we met onze business al jaren actief en succesvol. Aan alle gesprekspartners van die dag: hartelijk dank voor uw komst en dank voor de aangename en explorerende gesprekken.

360 BI congres In Summa partner

Algemene informatie over het congres

Het Business Intelligence vakgebied bevindt zich op vele vlakken in een transformatie. De technische mogelijkheden nemen toe met Big Data en Analytics maar ook de vaardigheden die mensen nodig hebben om van informatie consument te veranderen in een informatie producent. De vraag naar self-service opties binnen het bedrijf is zo goed als standaard geworden in een situatie waarbij het aantal informatie bronnen alleen maar toeneemt. De klassieke BI omgeving dient zich hier op aan te passen. Daarnaast spelen onderwerpen als digital transformation, machine learning en data science hierbij een steeds grotere rol. Uitdagingen genoeg!

Business Intelligence Maturity staat centraal

Op dit congres staat Business Intelligence Maturity centraal. Diverse business intelligence onderwerpen op het gebied van mens, organisatie en techniek worden besproken en praktijkcases laten zien hoe succes bereikt kan worden.

Programma congres

360º BI biedt een gevarieerd programma met sprekers als Microsoft, ING en Bol.com. Ook is er een BI café waar er interactieve sessies worden georganiseerd onder leiding van een dagvoorzitter. Hier wordt in kleine groepen gediscussieerd over actuele probleemstellingen binnen BI.

Bekijk het gehele progamma.

Heeft u nog vragen aan ons?

Het kan zijn dat wij u hebben gesproken tijdens een 1-op-1 gesprek of bij onze stand bij dit BI congres in februari. Of dat u ons heeft gemist. Heeft u toch nog vragen over de dienstverlening van In Summa of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur gerust een e-mail naar info@insumma.nl