stork

Direct inzicht met SharePoint         

Stork Technical Services is een kennisorganisatie van wereldformaat die ervoor zorgt dat ondernemingen in de chemie-, olie & gas-, en energie-industrie en andere industrieën optimaal kunnen presteren. Stork Technical Services had behoefte aan managementinformatie zodat het salesproces beter wordt gemanaged.

Probleem Stork

Stork TS heeft een CRM pakket, waarbij de data ‘in the cloud’ staat. Er ontstond behoefte aan managementinformatie om het Sales proces beter te kunnen managen. De salesafdeling berekent handmatig binnen Excel een aantal KPI’s uit maar wil dit graag in een rapportage onderbrengen welke eenvoudig verspreid kan worden via SharePoint 2010.

Aanpak

In Summa heeft Microsoft PowerPivot gebruikt om een sales dashboard te realiseren.

Resultaat Sharepoint

De oplossing wordt gedeeld en beheerd in SharePoint 2010 waardoor de data automatisch wordt ingelezen en het dashboard opnieuw berekent. Daarnaast is het binnen SharePoint 2010 mogelijk om de toegangsrechten tot het dashboard te beheren.

Neem contact op met In Summa

Bent u benieuwd wat In Summa voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op en stuur een bericht naar Anton van Daal via anton.vandaal@insumma.nl of bel 0162 524 000. We streven graag samen met u naar het beste resultaat.