Microsoft SQL

In Summa is dé ideale BI partner  

Het Nederlands energiebedrijf Oxxio levert groene stroom en gas aan particuliere en zakelijke klanten. Met een toenemend klantenbestand beschikt Oxxio over een ruime hoeveelheid data. Hoe kan Oxxio de verouderde Business Intelligence oplossing omschrijven naar de nieuwe technologie?

Probleem Oxxio

Door de toenemende hoeveelheid data kwam bij Oxxio de verouderde BI oplossing onder druk te staan. De benodigde tijd voor het inlezen van alle gegevens duurde dermate lang dat Oxxio op zoek ging naar een BI partner om de huidige oplossing om te schrijven naar nieuwe technologie.

Aanpak: Microsoft SQL Server

Oxxio vond in In Summa de ideale BI partner om de oude Microsoft SQL 2000 oplossing te migreren naar een Microsoft SQL 2008 platform. Met haar ervaring in de energiebranche en haar Microsoft Gold status op business intelligence vlak was deze opdracht voor In Summa op het lijf geschreven.

Resultaat

Een intensieve samenwerking tussen beide partijen en een duidelijk stappenplan heeft geresulteerd in een succesvolle migratie. 

Boek ook resultaat en neem contact op 

Bent u benieuwd wat In Summa voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op; stuur een bericht naar Anton van Daal via anton.vandaal@insumma.nl of bel 0162 524 000. We streven graag samen met u naar het beste resultaat.