webdashboard

Direct inzicht in actuele informatie       

Hemmink B.V. is een professionele importeur van kwalitatief hoogwaardige producten in de elektrotechniek, tv, data en telecom branche. Hemmink B.V zocht een oplossing voor een goed geautomatiseerd logistiek proces. Maar hoe krijg je dat goed voor elkaar? En waar kan dat toe leiden?

Probleem Hemmink B.V.

Bij Hemmink B.V. ligt de nadruk op een goed geautomatiseerd logistiek proces. Binnen het bedrijf ontbrak het echter aan goede managementinformatie waar men ook echt op kon sturen. John Pannen Financieel directeur van Hemmink B.V.: "We stuurden alleen op balans en verlies en winst. We kregen behoefte aan de juiste instrumenten om op processen in te zoomen."

Aanpak

"Het In Summa Webdashboard is een krachtig instrument naast ons bestaande logistieke systeem. Onze verkopers zitten veel langs de weg. Ze bellen ‘s avonds in en door het Webdashboard zijn ze direct helemaal bij met de meest actuele informatie.", aldus John Pannen, Financieel Directeur Hemmink.

Resultaat Webdashboard

Hemmink B.V. heeft de samenwerking met In Summa erg prettig ervaren. In Summa denkt goed mee, kan zich inleven in de huidige processen en de communicatie is erg helder. Het Webdashboard is gebruiksvriendelijk levert snelle en betrouwbare informatie. Daarnaast is er overal toegang tot het systeem.

Snel betrouwbare informatie? Neem contact op

Bent u benieuwd wat In Summa voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op en stuur een bericht naar Anton van Daal via anton.vandaal@insumma.nl of bel 0162 524 000. We streven graag samen met u naar het beste resultaat.