Werken bij In Summa

Werken bij In Summa betekent werken in een gezellig en ambitieus team. Investeer in jezelf, investeer in een technische uitdaging bij In Summa!

Vacatures bij In Summa

Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Neem contact op met Inge Barendregt via inge.barendregt@insumma.nl voor meer informatie of directe sollicitaties. De koffie staat klaar voor een kennismakingsgesprek in Raamsdonksveer.  

De technische uitdaging staat voorop!

Technisch hoogwaardige Microsoft Business Intelligence en .NET oplossingen is waar In Summa voor staat! Bij In Summa krijg jij de kans jezelf te ontwikkelen tot technisch specialist zonder direct in een klein hokje te worden gestopt. Door de veelvuldige afwisseling in opdrachten blijft de technische uitdaging continue bestaan.

Groei mee met onze ambitie!

In Summa is ambitieus. Op het gebied van Microsoft BI en .NET willen wij simpelweg technisch de beste zijn. Door opleidingen, trainingen en intensieve kennisdeling tussen onze specialisten leer je niet alleen de basisvaardigheden, maar voeg je ook de diepgaande geavanceerde kennis toe aan je rugzak.

Elke dag met plezier naar je werk!

“Hoe meer plezier je hebt in je werk, hoe beter je presteert”, een credo waar wij bij In Summa allemaal in geloven. Naast uitdagende opdrachten zijn borrels, evenementen, etentjes en bedrijfsuitjes ons dan ook niet vreemd.

Zekerheid voor lange tijd!

Een echte InSummist onderscheidt zich al in het eerste sollicitatiegesprek. Door onze jarenlange ervaring herkennen wij precies welke talenten binnen ons bedrijf passen. Vandaar dat wij jou ook zonder aarzeling een contract voor onbepaalde tijd geven.

Investeer in jezelf, investeer in een technische uitdaging bij In Summa!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld, open sollicitaties zijn wel altijd welkom.